FOTBAL. O demisie neaşteptată. Florin Farcaş şi Pap Deac au plecat după doar trei etape

Data publicării:
sport florin farcas

Decizia lui Florin Farcaş de-a părăsi banca tehnică a Luceafărului după doar trei etape de campionat disputate îl pune pe acesta în fruntea listei tehnicienilor din primele două ligi din România care renunţă ori au fost demişi în acest sezon. Motivul care a dus la această hotărâre nu a fost dezvăluit de principalul orădenilor.

Nu, nu regret nimic. Îmi pare rău normal, ca orice antrenor, îmi pare rău de o despărţire, dar sper că cel care vine să facă mai mult decât mine", a declarat după partidă Florin Farcaş, antrenorul demisionar al CS Luceafărul Oradea.

Tehnicianul a părăsit vestiarul "luceferilor" cu lacrimi în ochi şi a lăsat de înţeles că dacă nu ar fi făcut-o acum, plecarea de la echipă ar fi avut loc cel mai târziu după meciul de sâmbătă, cu Juventus. „Aceasta este o decizie care am luat-o eu, nu pot să spun înainte sau după. Aşa am hotărât eu." 

Demisia lui Florin Farcaş de la Luceafărul Oradea a fost urmată la scurt timp şi de cea a antrenorilor cu portarii, Ioan Pap Deac. În aceste condiţii cel mai probabil echipa va fi condusă în etapa de sâmbătă de Cristian Lupuţ, cel care ocupă postul de antrenor secund încă din a doua parte a sezonului trecut. 

Reporter: Nicolae Mihalcea

Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri