FOTBAL. Obiectiv îndeplinit. România U19 s-a calificat în Turul de Elită, după 2-0 cu Andorra

Data publicării:
romania andorra

Dubla realizată de Cristian Ene i-a adus României o victorie mult mai lejeră decât o arată scorul, 2-0, în partida cu Andorra. Titular în premieră, atacantul a deschis scorul în minutul 19 şi l-a închis în minutul 51.

Cristian Ene, atacantul naţionalei României U19: „Sunt foarte fericit că echipa a câştigat şi s-a calificat la Turul de Elită, acest lucru este cel mai important. Normal, mă bucur pentru mine că am reuşit să marchez de două ori, de fiecare dată îmi propun să marchez."

Tricolorii nu au avut deloc emoţii în faţa unei echipe ce a evoluat în zece jucători încă din minutul 7. Portarul Andorrei a fost eliminat după ce l-a oprit pe Patrick Petre prin fault din postura de ultim apărător.

Andrei Spier, antrenorul naţionalei U19 a României: „Este rezultatul unui an şi jumătate de muncă. Am avut ca obiectiv calificarea şi iată că am realizat-o. Suntem foarte bucuroşi pentru lucrul acesta."

Alături de naţionala tricoloră, în turul următor al competiţiei s-a calificat şi Elveţia. Formaţia din „Ţara cantoanelor" a câştigat cu un categoric 4-0 în faţa Insulelor Feroe.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Monica Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri