FOTBAL. Prima victorie pentru FC Bihor: 1-0 cu FC Caransebeş

Data publicării:
SPORT victorie

„O victorie importantă, trei puncte care ne scoate din poziţia de lanternă roşie. Sper din tot sufletul să fie o victorie care să ne deschidă drumul", a declarat Călin Cheregi,antrenorul principal al FC Bihor.

„Vreau în primul rând să mulţumesc jucătorilor pentru prima victorie obţinută în acest sezon şi am încredere în continuare că putem să facem lucruri frumoase cu această echipă", consideră Lucian Ciocan, antrenorul principal al FC Bihor.

Formaţia orădeană i-a stricat redebutul lui Alin Artimon pe banca celor de la FC Caransebeş. Ratarea uriaşă a lui Lupu din minutul 83, dar şi intervenţia lui Letan din prelungiri au făcut ca Bihorul să cedeze ultima poziţie în clasament chiar bănăţenilor.

„După aspectul jocului, după întreaga lui desfăşurare meritam mai mult decât nimic, pentru că până la urmă atât am obţinut", a spus după meci Alin Artimon, antrenorul principal al FC Caransebeş.

FC Bihor a încheiat disputa cu FC Caransebeş cu un om mai puţin pe teren, după ce Dorin Mihuţ a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Fundaşul va fi suspendat însă doar în etapa a doua a returului, pentru că în prima rundă de sâmbăta viitoare, FC Bihor nu joacă.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri