FOTBAL. Primul amical, prima victorie. FC Bihor - CF Bihorul Beiuş 4-1

Data publicării:
sport bihorul beius

Ember a deschis scorul în minutul 4, după o pasă a lui Cigan. Şapte minute mai târziu acesta din urmă a majorat scorul după cornerul executat de Andor, iar în minutul 27 a stabilit scorul la pauză, 3-0. Oaspeţii, au redus din diferenţă în minutul 75, prin Mândru. Diferenţa de trei goluri a fost restabilită de Magda, care a înscris cu capul după cornerul executat de Sas.

„Am avut momente bune. Pot să spun că sunt mulţumit (...) mai ales în prima repriză, când am jucat foarte bine şi ne-am creat ocazii", apreciază Gheorghe Silaghi, antrenorul FC Bihor.

Pe lângă cele patru goluri marcate, FC Bihor a punctat şi la capitolul disciplină tactică şi la dispoziţia arătată la efort, în ciuda lipsei unei pregătiri centralizate.

„Sunt conştient că în situaţia noastră doar o organizare foarte bună din punct de vedere tactic, o aşezare bună cu sarcini precise ne ajută să obţinem rezultate care să ne ţină într-o zonă cât mai liniştită", susţine Silaghi.

Revanşa dintre cele două formaţii este programată miercuri, la Beiuş, pe stadionul Francisc Matei, cu începere de la ora 11.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri