FOTBAL. Reunire în anonimat. FC Bihor a revenit la antrenamente cu doar 18 jucători în lot

Data publicării:
FC Bihor echipa

Rămaşi fără preşedinte încă din 30 iunie, după ce mandatul lui Şerban Morcan ca preşedinte a expirat, jucătorii orădeni nu au fost întâmpinaţi de nimeni din conducerea clubului.

„Revederea e plăcută vizavi de băieţi. Din păcate, nu a venit cineva să ne spună şi nouă ce se va întâmpla în continuare cu soarta noastră până la urmă", a remarcat, cu tristețe, Alexandru Pelici, antrenorul FC Bihor.

Această situaţie a făcut ca în vestiarul orădean să se facă simţită o situaţie tensionată, chiar dacă băieţii au încercat să o mascheze prin bucuria revederii. Semnele de întrebare nu dispărut însă, mai ales la nivel de conducere tehnică.

„Cred că ar trebui măcar atât să ne spăună şi nouă dacă trebuie să o apucăm, în ce parte, ce se va întâmpla cu noi, dacă mai rămânem sau nu mai rămânem", consideră Pelici.

În toată această perioadă, formaţia orădeană s-a despărţit de cei cinci jucători împrumutaţi de la Liberty, dar şi de Ianc şi Mintaş, ambii transferaţi: primul la FC Botoşani, iar al doilea la CSC Sânmartin. De la antrenamentul de luni seară au lipsit şi Raymond Lukacs, Florin Pop şi Mădălin Smaranda, toţi trei ajunşi la final de contract. Lor li s-ar putea adăuga Dorin Mihuţ, devenit şi el în această vară liber de contract.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Monica Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri