FOTBAL. România - Elveţia 1-3, în ultimul meci al tuneului U19 de la Oradea

Data publicării:
gol marcat Elvetia

„Am încercat să jucăm ofensiv, să marcăm cât mai mult. Am obţinut nouă puncte în trei jocuri - este normal, pentru că am fost echipa cea mai bună", a declarat, după meci, Claude Ryf, antrenorul naţionalei U19 a Elveţiei.

România a deschis scorul în minutul 20, prin Patrick Petre. Elveţienii au restabilit egalitatea în minutul 54, prin Alpsoy, şi au preluat conducerea, în minutul 72, prin Gjorgjev. Scorul final a fost stabilit de la punctul cu var, în minutul 83. Cani a transformat penaltiul acordat după un fault făcut de portarul Ionuţ Pop, care a şi fost eliminat.

„Sunt fericit pentru calificare, chiar dacă nu am jucat în primele două meciuri, dar în acelaşi timp am şi un gust amar pentru ultimul rezultat", recunoaşte Ionuţ Pop, portarul naţionalei U19 a României.

„Acest meci ne-a arătat că mai avem mult de muncă cu această tânără echipă pe care noi o considerăm talentată, de perspectivă. Ne-au arătat unele deficienţe pe care le avem şi pe care sper să le eliminăm până la Turul de Elită", spune Andrei Spier, antrenorul naţionalei U19 a României.

Calificate împreună la Turul de Elită, Elveţia şi România aşteaptă să-şi afle adversarii pe care îi vor întâlni în turneul ce va stabili echipele care îşi vor disputa trofeul continental anul viitor.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri