FOTBAL. Sînmartinul merge mai departe în Cupa României

Data publicării:
sport sinmartin 140814

Golurile victoriei au venit în partea secundă a jocului. Sebastian Zadori a fost cel care a deschis scorul din lovitură liberă. Torpila de la aproximativ 25 de metri l-a surprins pe portarul oaspeţilor. În căutarea golului egalizator, CS Ineu a mai cedat o dată, Bogdan Mintaş stabilind scorul final, 2-0 pentru gazde.

„Am întâlnit doi adversar: unul adversarul de pe teren, o echipă foarte bună, celălalt, căldura insuportabilă. Una peste alta, sunt mulţumit pentru că copiii au făcut un efort extraordinar", spune Florin Farcaş, antrenorul CSC Sînmartin.

Încă o dată s-a adeverit că în fotbal, posesia unei echipe contează mai puţin. Chiar dacă a părut a fi echipa care a dicitat ritmul, CS Ineu a uitat însă ce a fost mai important: golul.

„O victorie, zic eu, muncită, cu o echipă care a prestat un joc foarte bun, bazat pe o posesie prelungită, dar am stat foarte bine în teren şi am speculat greşelile adversarului şi am şi înscris de două ori", susţine Farcaş.

Cel mai probabil, formaţia antrenată de Florin Farcaş va întâlni în turul cinci al Cupei României FC Bihor. Pentru aceasta din urmă disputa de peste două săptămâni va fi primul meci oficial din sezonul 2014-2015.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Darius Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri