FOTBAL. Supercampioana Bihorului, decisă în prelungiri: Luceafărul Oradea - CF Bihorul Beiuş 3-2

Data publicării:
SPORT supercampioana

Pe o căldură sufocantă, echiperii celor două formaţii au etalat un fotbal apreciat de întreaga asistenţă de pe stadionul Iuliu Bodola. După 120 de minute de joc, victoria a revenit campioanei judeţului, Luceafărul Oradea, care a reuşit să se impună cu scorul de 3-2.

„Ambele echipe au prestat un joc foarte, foarte frumos pentru Divizia D, în care evoluează. M-au impresionat câţiva jucători, nu am să le dau nume, dar sunt de mare, mare perspectivă", a declarat Alexandru Boc, fost vicepreşedinte LPF.

Cu o echipă alcătuită din cinci juniori, Beiuşul i-a ţinut în şah pe "luceferi" prin golul marcat de Mihuţa, în minutul 35. Reuşita acestuia a adus speranţa în tabăra deţinătoarei Cupei României din faza judeţeană. Ţegle a readus Luceafărul în joc cu trei minute înainte de final.

Golul orădenilor părea să fi turnat plumb în ghetele beiuşenilor, care în minutul cinci al prelungirilor s-au văzut nevoiţi să scoată mingea din nou din poartă, după reuşita lui Modan. Beiuşul nu s-a împăcat cu această situaţie şi Silaghi a readus egalitatea în minutul 100. Totul părea să ducă înspre loviturile de departajare. Balea, căpitanul luceferilor, a prins în minutul 110 un şut frumos, ce a stabilit învingătoarea.

„Faptul că am jucat bine atenuează un pic din supărarea de pe final. Dar, până la urmă, nu ne-am propus câştigarea supercupei, chair dacă ne-o doream; era un trofeu un joc", a punctat Rudy Kovacs, antrenorul CF Bihorul Beiuş.

Pentru Luceafărul a fost ultimul joc oficial din acest sezon în compania echipelor din liga a patra din Bihor. Elevii lui Zsolt Muzsnay vor testa, în premieră, din această vară, Liga a III-a.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri