FOTBAL. Victoria contraatacului. Luceafărul - Foresta Suceava 2-0

Data publicării:
sport luceafarul foresta

După Chindia Târgovişte, şi Foresta Suceava s-a încurcat la Sînmartin în calculele promovării. În disputa care a închis, luni, etapa cu numărul 14 a ligii secunde, Luceafărul Oradea a dat lovitura pe finalul celor două reprize de joc.

În minutul 45+3, Ionuţ Ban a înscris un eurogol, în vreme ce Arnăutu a închis tabela în minutul 89, după o centrare perfectă a lui Constantin Roşu.

„Am venit încrezători că putem să câştigăm meciul acesta. Erau trei puncte care ne puteau menţine în plutonul fruntaş. Bine, şi aşa suntem în plutonul fruntaş, dar nu foarte aproape de primele două locuri care, eu ştiu, ne-au interesat şi ne interesează", a declarat Cristian Popovici, antrenorul FC Foresta Suceava.

Tactica gândită de Erik Lincar a dat încă o dată roade. Cedarea deliberată a posesie balonului în faţa echipei care joi era eliminată de Steaua, din Cupă, i-a adus Luceafărului câteva contraatacuri tăioase, din care a şi înscris golurile de trei puncte. Astfel se face că eliminarea lui Ţegle din prelungiri, pentru un fault de la spate, aproape că nici nu a mai contat.

„Sincer, ştiam că va fi un joc extrem de dificil, de aceea am şi gândit o formulă mai defensivă ţinând cont de calitatea celor cinci jucători pe faza ofensivă şi trebuia să ne închidem foarte bine", a spus Erik Lincar, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

Cu această victorie, Luceafărul a urcat în clasament până pe locul zece, cu un total de 19 puncte, distanţându-se astfel la nouă lungimi de locurile retrogradabile.

Pe 6 noiembrie, formaţia orădeană va evolua în deplasare, cu Dacia Unirea Brăila.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri