FOTBAL. Victorie pentru FCM Baia Mare. Maramureşenii au învins-o cu 2-0 pe UTA Bătrâna Doamnă

Data publicării:
sport baia mare victorie UTA

Balaure a deschis scorul pentru gazde în minutul 40, iar rezultatul final, 2-0, a fost stabilit de Vasile Pop în ultimul minut de joc.

"A fost un meci foarte greu, o victorie importantă pentru noi care ne ajuta să ne ducem pe locul 2 și sperăm să o ținem așa în continuare", spune Silviu Balaure, jucător FCM Baia Mare.

"Au fost mai pragmatici. Au speculat imediat greșeala noastră la final de primă repriză și, pe finalul jocului, au închis", consideră Roland Nagy, antrenor UTA Bătrâna Doamnă.

Băimărenii au egalat astfel la puncte liderul seriei, CSM Râmnicu Valcea.

"Principalul adversar a fost terenul. Ne-a pus probleme mari, a fost teren greu. S-a acumulat oboseala şi trebuie să ne refacem cât mai repede pentru meciul de miercuri", a declarat Sergiu Jurj, de la FCM Baia Mare.

Victoria din meciul de duminică a fost cadoul perfect pentru antrenorul băimarenilor Dorin Toma care a împlinit 39 de ani pe 4 martie.

"Am demonstrat că suntem o echipă mult mai bună, din toate punctele de vedere și încercăm să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ne califica în play-off", susţine Dorin Toma, antrenor FCM Baia Mare.

FCM Baia Mare a plecat azi spre Brașov, pentru meciul cu Unirea Târlungeni, care se va disputa miercuri.

Reporter: Izabela Jurasko
Operator: Kristian Kosa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri