FOTO. Sute de parfumuri posibil contrafăcute, confiscate de poliţişti de la un orădean

Data actualizării: Data publicării:
FOTO_1_PERCHEZITII_SICE

Peste 530 de parfumuri și produse cosmetice cu suspiciuni de contrafacere au fost confiscate de polițiștii de investigare a criminalității economice din Bihor. Anchetatorii au făcut descoperirea după o percheziţie la domiciliul unui orădean.

FOTO_1_PERCHEZITII_SICE
FOTO_1_PERCHEZITII_SICE

Percheziţia a fost făcută miercuri, 13 septembrie, acasă la un bărbat de 27 de ani din Oradea. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice (SICE) Bihor, coordonaţi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, aveau bănuieli că tânărul vinde produse care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

În urma descinderii, oamenii legii au găsit 330 de parfumuri de diferite mărci și gramaje și 206 produse cosmetice, despre care aveau suspiciunea că ar fi contrafăcute.

„Parfumurile și produsele cosmetice, în valoare totală de aproximativ 77.000 lei, au fost indisponibilizate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, pentru stabilirea caracterului contrafăcut al acestora, precum și a prejudiciului total cauzat titularilor mărcilor”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Polițiștii SICE şi procurorii Parchetului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii activități a tânărului de 27 de ani.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Poliţia Bihor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri