FOTO/VIDEO. Grav accident în Oradea. Un motociclist a murit într-un eveniment în care au fost implicate trei vehicule

Data actualizării: Data publicării:
_MG_2873

Un motociclist a murit într-un accident petrecut în această după-amiază, în jurul orei 17:00, pe Strada Transilvaniei, din Oradea. În evenimentul rutier au fost implicate trei vehicule - motocicleta şi două autoturisme.

_MG_2833
_MG_2833

UPDATE: ora 20:00 - Potrivit primelor date ale anchetei Poliţiei, tragedia s-a produs în momentul în care o şoferiţă de 25 de ani, din Oradea, care circula la volanul unui autoturism Dacia Logan pe Strada Transilvaniei, dinspre str. Corneliu Coposu, a încercat  să vireze stânga spre strada Bernard Shaw. Însă nu s-a asigurat şi nu a dat prioritate unui motociclist de 31 de ani, din comuna Nojorid, care venea dinspre bulevardul Ştefan cel Mare.

"Cele două vehicule s-au lovit, iar în urma ciocnirii autoturismul Dacia a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un orădean de 42 de ani, care era oprit pe strada Bernard Shaw pentru a se asigura la pătrunderea pe strada Transilvaniei", a precizat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Motociclistul a fost rănit grav şi, în ciuda eforturilor medicilor, a murit la scurt timp. O femeie de 30 de ani, pasageră în autoturismul Dacia Logan, a suferit leziuni ușoare.

"Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate circumstanţele producerii accidentului”, a precizat comisarul Alina Dinu.

UPDATE: Cu puţin înainte de ora 19 traficul a fost reluat în zona Străzii Transilvaniei.


În zonă au intervenit de urgenţă două echipaje ale Ambulanţei Bihor şi unul de la SMURD. Din primele date, se pare că pe lângă motociclistul rănit se mai află două persoane care au suferit leziuni uşoare.

Un echipaj al Poliţiei Rutiere face măsurători la faţa locului şi încearcă să stabilească modul în care s-a produs accidentul.

"Deocamdată, traficul este blocat pe Strada Transilvaniei, între intersecţia cu strada Traian Lalescu şi cea cu Strada Moldovei", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Foto/Video: Timea Naghi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri