GALERIE FOTO. Caravana Jandarmeriei a ajuns în Bihor

Data actualizării: Data publicării:
caravana Jandarmeriei (6)

Caravana Jandarmeriei Române a ajuns, duminică, în Oradea. Cu mesajul “Vino în echipa noastră”, specialiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bihor au împărţit pliante şi le-au explicat celor interesaţi care sunt condiţiile de participare la admiterea înşcolile de jandarmi.

caravana Jandarmeriei (2)
caravana Jandarmeriei (2)

Cuprinsă într-o campanie iniţiată la nivel naţional de către Jandarmeria Română, caravana străbate principalele oraşe ale României. Cu această ocazie este prezentată ofera şcolilor de subofiţeri jandarmi, care oferă în sesiunea din ianuarie 2018 nu mai puţin de 700 de locuri,

Cererile de înscriere se pot depune la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor până pe 5 decembrie 2017. Până în prezent, peste 50 de tineri din judeţ și-au exprimat dorința de a deveni jandarmi.

“Școlarizarea durează un an, perioadă în care elevii vor beneficia de cazare și masă în cadrul instituțiilor de învățământ postliceale ale Jandarmeriei Române, precum și de celelalte facilități ale acestora (baze sportive, săli de internet etc.). La finalul perioadei de studiu, în urma promovării examenelor de absolvire, viitorii subofițeri vor fi repartizați să își desfășoare activitatea în unitățile Jandarmeriei”, a transmis purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bihor, căpitanul Daniel Bizău.

La concursul de admitere a fost eliminată limita de înălţime. Aptitudinile fizice vor fi verificate în cadrul unui traseu aplicativ care include 11 elemente de dificultate şi care trebuie parcurs în cel mult 2 minute şi 25 de secunde.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Jandarmeria Bihor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri