HANDBAL | Antrenament cu public. CSM Oradea - ACS Avram Iancu Arad 41-27

Data publicării:
sport handbal

Victorie fără istoric pentru CSM Oradea în etapa a XI-a a Diviziei A de handbal masculin, seria de vest. Sâmbătă, formaţia orădeană s-a impus pe propriul teren, cu 41-27, în faţa celor de la ACS Avram Iancu Arad.

Pe teren au fost trimişi încă din primele secunde jucătorii mai puţin utilizaţi în acest sezon.

Ne-am dorit cele trei puncte puse în joc, în primul rând pentru că ne aşteaptă două meciuri foarte grele pe final de tur de campionat - mă refer la HC Sibiu, unde o să avem deplasare săptămâna viitoare, după care în 14 decembrie vom juca ultima etapă, pe teren propriu, în faţa propriilor suporteri, cu HCM Sighişoara", a explicat Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Aflată în plină cursă de urmărire a liderului, CSM Oradea a făcut şi spectacol pe parchet.

„Îmi doresc să câştigăm practic acest tur de campionat fără nicio înfrângere. A fost acel egal cu Minaur Bara Mare. Şi ei merg fără nicio înfrângere până la ora actuală. Nici nu prea văd unde mai pot să piardă", spune Tudor.

Cel mai bun marcator al victoriei cu Avram Iancu Arad a fost Alex Pop, cu 11 reuşite, urmat de Stroie, Chiş şi Radu, cu câte cinci goluri fiecare. În următoarea rundă, CSM Oradea va evolua în deplasare, la HC Sibiu.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri