HANDBAL. CSM Oradea, campioană de toamnă

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal

Tur perfect pentru handbaliștii orădeni, care au realizat punctajul maxim în seria B a Diviziei A. Cu victorii pe linie, CSM nu s-a încurcat nici în ultima etapă a primei jumătăți de campionat.

Pe terenul Universității Craiova, Oradea s-a impus cu 38-32.

"Am avut un meci destul de încâlcit, așa, ca, până în minutul 19, minutul 20. Tabela arăta în acel minut, 9-9. După un time-out cerut de noi pot să spun că echipa și-a revenit și am intrat la pauză cu o diferență de șase goluri, 20-14", povesteşte Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Cel de-al zecelea succes stagional a făcut din Oradea campioana de toamnă. În plus, CSM, ca prima clasată din serie, va juca în optimile de finală ale Cupei României, cu CSM Făgăraș.

"Mă bucură faptul că am stat constanți în toate meciurile și am tratat meciurile cu maximă seriozitate chiar după acea victorie din derbiul cu Constantin Brâncuși Tg. Jiu", spune Sebi Tudor.

Principalii marcatori ai formației orădene în etapa cu numărul 11 au fost Devid Munea, cu 8 goluri, urmat de Petru Stroe, cu 7, și Alexandru Pop cu 6 goluri.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri