HANDBAL. CSM Oradea, cea mai bună echipă din serie

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal

Parcurs perfect al handbaliștilor de la CSM Oradea în actualul sezon a Divizei A. Cu victorii pe linie, elevii lui Sebastian Tudor au cel mai bun atac din Seria B a ligii secunde, cu 347 de goluri marcate.

La rândul său, apărarea a încheiat primele 11 etape pe locul trei, cu 270 de goluri încasate.

"Eu tot timpul de când am venit la Oradea ne-am axat foarte mult pe atacul poziţional, am lucrat mai puţin la antrenament apărare. Nu am avut jucători cu experienţă ca apărători, nu am avut practic bugetul necesar pentru a transfera jucători doar pentru a face faza defensivă. Noi tot timpul ne-am axat pe jucători care să facă ambele părţi", spune Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Orădenii așteaptă nerăbdători ultima confruntare oficială din an, cu CSM Făgăraş. Aceasta va consemna o premieră pentru secţia de handbal a Clubului Sportiv Municipal: prima participare în Cupa României.

"Să jucăm bine, în primul rând, asta îmi doresc. Îmi doresc să jucăm handbal frumos şi plăcut ochiului şi publicul care vine la meci să ne susţină să vadă un handbal de calitate, pentru că Oradea nu a văzut o echipă de prima ligă de foarte mult timp în Arena Antonio Alexe", a declarat Sebastian Tudor.

Jocul care va încheia oficial anul pentru handbaliştii orădeni este programat joi, 7 decembrie, de la ora 18.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri