HANDBAL. CSM Oradea, „dublă" amicală cu Potaissa Turda

Data publicării:
sport dubla handbal

Finalista Challenge Cup, Potaissa Turda, va veni vineri la Oradea pentru a susţine două jocuri de verificare cu CSM. Cele două formaţii încearcă astfel să se menţină în formă pe parcursul minivanţei din campionat, luată ca urmare a programului de pregătire a naţionalelor de seniori şi tineret a României.

Prima confruntare va avea loc vineri, de la ora 17, în Arena „Antonio Alexe", iar revanşa este programată pentru sâmbătă, de la ora 11.

„Noi nu avem multe pauze, nu ne poate scoate din formă, pentru că noi ne pregătim în continuare. Pregătim cu meciuri amicale etapele de campionat, cu echipe puternice, tocmai pentru a ne prezenta la ora meciului în aceste etape cum trebuie", a explicat Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Potaissa Turda, ocupantă a locului trei în Liga Zimbrilor, este deja o adversară clasică pentru formaţia orădeană în jocurile de pregătire. CSM pregăteşte astfel următoarele trei etape de foc din Divizia A, în care printre adversare se va număra şi actualul lider al seriei, CSU Tg. Jiu.

„Ne dorim pe acest tur de campionat maximum de puncte. (...) Sperăm să ducem la bun sfârşit acest tur de campionat, fără nicio înfrângere. Cu o pregătire foarte bună şi fără accidentaţi, ceea ce este cel mai important, eu zic că putem încheia turul de campionat pe locul unu", îşi doreşte Sebastian Tudor.

Din poarta orădeană va lipsi titularul Cristian Neculai, selecţionat de Sandu Iacob la naţionala de tineret pentru jocurile test cu Norvegia şi Slovacia.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri