HANDBAL. CSM Oradea încheie anul în Cupă

Data actualizării: Data publicării:
sport csm fagaras

Sub sloganul „Hora bucuriei în Cupa României", CSM Oradea vrea să scrie istorie pentru handbalul local. Pentru prima dată prezenţi la startul competiţiei eliminatorii, bihorenii şi-a propus cel puţin o victorie.

Asta chiar dacă azi vor da piept cu CSM Făgăraş, echipă care are în componenţă foşti sau actuali internaţionali români, dar şi pe actualul golgheter al Ligii Zimbrilor, Florin Acatrinei. Acest lucru pare să îi motiveze şi mai mult pe jucătorii lui Sebastian Tudor.

Cosmin Liberţ, căpitanul CSM Oradea: „Pentru asta am venit la Oradea, mi-am dorit foarte mult ca această echipă să ajungă să joace încă o dată la un nivel cât de cât ridicat, şi să jucăm cu sala plină."

Chiar dacă pornesc cu şansa a doua în disputa pentru optimile de finală ale Cupei României, orădenii spun că meciul este deschis oricărui rezultat.

Cosmin Liberţ, căpitanul CSM Oradea: „Să practicăm un handbal de calitate şi la final vom vedea dacă ei sunt mai buni, sau noi suntem mai puţin pregătiţi pentru aceste jocuri. Vom vedea la final."

Partida este găzduită azi, de la ora 18, de Arena "Antonio Alexe".

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri