HANDBAL. CSM Oradea joacă primul amical, acasă, cu Universitatea Cluj

Data publicării:
sport handbal primul amical

Cu două săptămâni rămase până la reluarea campionatului, echipa de handbal masculin CSM Oradea se pregăteşte pentru prima evoluţie pe propriul teren.

Formaţia antrenată de Sebastian Tudor va primi sâmbătă, în cel de-al şaselea amical al pregătirilor, vizita colegei de serie în Divizia A, Universitatea Cluj.

„Nu neapărat mă interesează scorul şi rezultatele, dar bineînţeles ar fi binevenită o victorie de moral după acele trei înfrângeri de la turneul de la Baia Mare, unde am întâlnit echipe foarte puternice”, spune Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Jocul de la finele acestei sãptãmâni va fi primul, dar şi ultimul test pe care Oradea îl va susţine în faţa propriilor suporteri înaintea primei etape din retur. Aceasta este programatã pe 18 februarie, cu CSU Târgu Jiu.

„Programul a fost făcut în asemenea fel încât jucătorii să răspundă la efort şi la indicaţiile mele,şi la programul de forţă şi programul de pregătire fizic. Nu am fost în cantonament anul acesta, dar îmi doresc ca echipa, aşa cum suntem cu lotul, să se meargă din ce în ce mai bine”, susţine Sebastian Tudor.

Dupã amicalul cu Universitatea Cluj, CSM Oradea îşi va face ultimele reglaje în cele douã jocuri pe care le va disputa în turneul de sãptãmâna viitoare, de la Sighişoara.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri