HANDBAL. Cu Valeria Beşe Motogna în echipă, CSU Oradea a pierdut meciul cu Extrem

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal Bese

Port-drapel al României la Jocurile Olimpice din 2008, handbalista Valeria Beşe Motogna a ales să revină pe teren după ce în 2014 s-a retras din activitate. Formaţia care a reuşit să o convingă să evolueze din nou este componenta seriei de vest a ligii secunde, CSU Oradea.

Multipla campioană naţională a evoluat pentru prima dată în faţa propriilor suporteri, în meciul pierdut de orădence, 30-32, cu Extrem Baia Mare.

„Începem de la zero să construim o echipă - ceea ce se şi vede, sunt multe jucătoare venite noi. Avem nevoie de o perioadă în care să se angreneze în echipă şi să încerce să înţeleagă ceea ce antrenorul le cere să facă pe teren", a spus Valeria Beşe Motogna.

În meciul care a contat pentru etapa a doua, CSU Oradea a scăpat victoria printre degete. Deşi s-a aflat în permanenţă la conducere, gazdele au pierdut din turaţie cu cinci minute înainte de final şi au fost depăşite de moroşence.

„Dacă am fi fost mai atente şi să ascultăm şi să respectăm sarcinile de joc pe care le-am trasat la începutul jocului ar fi fost altfel rezultatul. Mai avem de lucru, asta este. Echipă în formare, echipă care s-a reunit târziu, avem de lucru", susţine Doina Ardelean, antrenoarea CSU Oradea.

Învinsă şi în prima rundă, în deplasarea de la Tîrgu Mureş, CSU Oradea poate spera la victorie în etapa cu numărul trei, pe terenul codaşei CSŞ Caracal.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri