HANDBAL FEMININ. CSU Oradea a învins CSU Timişoara cu 33-31

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal fete

Echipa de handbal feminin CSU Oradea şi-a consolidat poziţia în clasament după cea de-a cincea victorie consecutivă în Divizia A, seria de vest. Orădencele s-au impus cu 33-31 în derbiul studenţesc, cu Timişoara, deşi s-au confruntat cu probleme de sănătate.

„Din păcate, în echipa noastră a venit un virus, toată echipa este foarte răcită ceea ce s-a văzut şi în jocul nostru pentru că am obosit foarte repede. Mă bucur că am reuşit să trecem peste şi ne-am mobilizat până la final", a declarat Valeria Motogna, jucătoarea CSU Oradea.

Timişorencele au dat o replicã bunã, dar nu au putut emite pretenţii. Eliz Hlinca a fost principala marcatoare a orãdencelor, cu 9 goluri înscrise, urmatã de Mãdãlina Pantea şi Georgiana Codrea, ambele cu câte cinci goluri.

„Au fost porţiuni foarte bune din punct de vedere tehnico-tactic, dar, într-adevăr, din cauza probabil a oboselii şi stării de sănătate, au fost faze pe care nu am reuşit să le ducem până la capăt", explică Doina Ardelean, antrenoarea CSU Oradea.

Returul în Divizia de handbal feminin programeazã prima etapã la finele acestei sãptãmâni. CSU Oradea va primi, duminicã, vizita celor de la ASA Tîrgu Mureş.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri