HANDBAL. Fraţii Farcaş au părăsit CSM Oradea după cinci ani. Ei vor evolua pentru nou-promovata CSM Ploieşti

Data publicării:
sport handbal

Răzvan şi Alex, cel din urmă golgheterul echipei în ultimele două ediţii ale Diviziei A, vor evolua din această vară în Liga Naţională pentru nou promovata CSM Ploieşti.

„În momentul când au plecat mi-a părut rău, chiar cu lacrimi în ochi m-am despărţit de ei, pentru că vă daţi seama este destul de greu în momentul în care ai doi componenţi care sunt de cinci ani la CSM Oradea", susţine Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Pe picior de plecare sunt şi Stelian Babici, Silvian Amihăiesei şi Marius Bistrian, doriţi de alte echipe. În situaţia în care zvonurile dau ca sigură desfiinţarea formaţiei orădene, este greu de crezut că aceştia vor refuza ofertele.

„Încă pierdem jucători pe bandă rulantă pentru că toţi jucătorii au intrat în vacanţă, au plecat acasă şi efectiv nu am avut ce să le spun, ce va fi mai departe, cum va fi, ce o să se întâmple, cum va fi bugetul. Nu am putut vorbi cu niciun jucător pe această temă", spune Tudor.

Contractul jucătorilor cu CSM Oradea a expirat pe 1 iunie, astfel că echipa pregătită de Sebi Tudor nu are la această oră niciun handbalist.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri