HANDBAL. Ghinion pentru CSM Oradea: s-a accidentat Elvis Acsinia

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal victorie CSM

Ghinionul accidentărilor loveşte echipa de handbal a CSM Oradea. Elvis Acsinia, unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei bihorene, va fi operat în următoarele zile la ligamentele încrucişate. El a evoluat sâmbătă, când a înscris patru goluri în victoria cu Avram Iancu Arad.

„Mai mult ca sigur, pe tot returul de campionat, având în vedere perioada de recuperare de şase luni de zile după operaţia de ligamente nu o să-l mai putem avea în această ediţie de campionat", spune Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Cu un lot restrâns, formaţia orădeană va acoperi golul lăsat de Acsinia cu un alt jucător, cel mai probabil din liga secundă.

„Încercăm să mai transferăm un jucător în lipsa lui pentru că şi aşa suntem un lot numeric slab, 12 jucători de câmp. Dacă şi Elvis va fi inapt şase luni atunci cu 11 jucători de câmp este greu şi la antrenamente să faci programul tehnico-tactic", susţine Tudor.

Accidentarea interului stânga survine pe fondul unui an foarte bun, dar şi încărcat. Pe lângă jocurile din campionat, Acsinia a fost inclus în luna martie, în lotul care a reprezentat România la Campionatul Mondial Universitar.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri