HANDBAL. Remiză cu 80 de goluri înscrise. CSM Oradea - CS U Craiova 40-40

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal 80 de goluri

80 de goluri marcate pentru o remiză decisă în ultimele secunde de joc. CSM Oradea şi Universitatea Craiova au încheiat nedecis confruntarea de sâmbătă, din Arena Antonio Alexe, scor 40-40.

„Este un punct mare pentru noi având în vedere că poarta noastră nu a apărat nicio minge, absolut nimic, nici Dragoş Nedelcu, nici Duma George", a remarcat Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Echilibrul primei reprize a fost rupt pe final de Universitatea Craiova. Oltenii au profitat de apatia defensivei orădene şi au intrat la cabine cu patru goluri avans.

Debutul actului secund a fost la fel de echilibrat, însă a fost rândul gazdelor să iasă în evidenţă. Dacă în minutul 43 au egalat, în minutul 53 au condus cu 5 goluri. Relaxarea, dar şi o greşeală copilărească a lui Chiş i-a costat pe orădeni victoria. Craiova a marcat golul egalizator din aruncarea de la 7 metri cu nouă secunde înainte de final.

"La ultimul time-out pe care l-am cerut în minutul 57 le-am spus că trebuie să stea concentraţi pe final de joc şi bineînţeles că nu au făcut-o", spune tehnicianul orădenilor.

În ciuda remizei înregistrate, CSM Oradea continuă să ocupe locul doi în serie, cu un avans confortabil.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri