HANDBAL. Un egal şi o înfrângere pentru CSM Oradea în meciurile de pregătire

Data publicării:
sport handbal

În căutarea primei victorii, formaţia orădeană s-a recunoscut învinsă în disputa cu bucureştenii, scor 22-31.
A fost în schimb foarte aproape de a obţine prima victorie în compania colegei de serie, din Reşiţa. După un meci echilibrat, CSM părea să scape în învingătoare în partea a doua, când a condus la şase goluri diferenţă. Oaspeţii au întors jocul pe final şi meciul s-a încheiat egal, 25-25.

„Acest egal m-a nemulţumit puţin, dar îl pun pe seama faptului că suntem încă la început. Foarte mulţi jucători fără experienţă, care nu au ştiut să gestioneze foarte bine faza de atac", consideră Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Nemulţumit de relaţiile de joc din cele patru amicale disputate până în prezent, tehnicianul orădenilor a decis să anuleze restul jocurilor de verificare până la „dubla" cu Potaissa Turda, programată pentru 22 august.

„Avem nevoie de 7, 8, 9 zile de antrenamente, cu câte două antrenamente pe zi, pentru a închega echipa cât mai repede şi pentru a forma un lot competitiv pentru obiectiv", spune Tudor.

Formaţia orădeană a pierdut în această vară o parte din nucleul de bază al echipei cu care a câştigat campionatul Diviziei A în sezonul trecut.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves
Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri