Încă un orădean a câștigat o zi gratuită la Aquapark după ce și-a plătit impozitele online

Data publicării:
relaxare aquapark

Campania “Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea" şi-a desemnat azi al treilea câştigător. Extragerea a fost făcută din cei 718 contribuabili care şi-au plătit integral, online, impozitele locale în perioada 27 februarie – 5 martie.

imagini: Primăria Oradea

În urma tragerii la sorți, au fost desemnaţi câștigători Bogdan Mihai Romeo și Raluca Stănescu. Cei doi sunt coproprietari ai unui imobil din Oradea.

Ambii “vor fi înștiințati prin adresă la domiciliu că își pot ridica în termen de 30 de zile de la sediul Primăriei voucherul care le oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea, pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani”, au transmis reprezentanţii Primăriei Oradea.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve. Acestea vor beneficia de premiu în cazul în care câştigătorul nu-şi revendică voucherul.

La concursul iniţiat de administraţia orădeană pot participa toţi cei care îşi plătesc online impozitele pe anul în curs până pe 31 martie. Acest premiu se adaugă bonificaţiei de 10% acordată tuturor celor care își plătesc integral dările până la sfârşitul lunii.

Următoarea extragere va avea loc pe 16 martie.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri