Începe "Vacanţa la ţară". Peste 25 de pensiuni din Bihor vor oferi sejururi la preţ de câteva sute de lei

Data publicării:
vacanta tara 200314

Cinci zile pot alege turiştii să petreacă în această primăvară în pensiunile înscrise în programul "Vacanţa la ţară". De duminică până vineri, se pot relaxa în pensiuni de două până la cinci margarete.

"Aceasta se va derula din 23 martie până-n 13 iunie, exceptând perioada de Paşte şi 1 mai. Vom avea nişte tarife cu totul altele decât tarifele obişnuite pentru această perioadă", explică Maria Tătar, preşedintele ANTREC Bihor.

Preţul pentru un sejur de cinci zile într-o pensiune de 2 margarete este de 150 de lei pe persoană, în timp ce tariful pentru pensiunile de 5 margarete nu depăşeşte 250 de lei. În preţ este inclus şi micul dejun. Programul lansat de Asociaţia Naţională de Turism Rural şi Ecologic se adresează mai ales familiilor care caută un loc plăcut şi liniştit.

Programul "Vacanţa la ţară" are drept scop să atragă turişti şi în perioada primăverii şi a toamnei, în afara sezonului estival. Aproape 25 de pensiuni din Bihor s-au înscris în acest program, cele mai multe din staţiunile Băile Felix şi Băile 1 mai.

reporter: Edina Szomoru
operator: Monica Pop
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri