ÎNOT. Concurs pentru finala Campionatului Naţional

Data actualizării: Data publicării:
sport inot

Calificările pentru finala Campionatului Naţional de înot, rezervat cadeţilor, s-au disputat la finele săptămânii trecute în trei bazine din ţară. La Oradea, 206 sportivi de la 29 de cluburi din vestul ţării au concurat pentru un loc în finala "naţionalelor".

Printre ei s-au aflat cadeţii de la Crişul şi LPS Bihorul, care au încercat să obţină baremurile de calificare în probele de 100, 200 şi 400 de metri.

„Rezultatele nu sunt foarte bune, eu zic că sunt modeste. Mă bucură faptul că sportivii noştri şi-au obţinut baremul pentru Campionatele Naţionale din vară", spune Zsolt Illes, antrenorul CS Crişul Oradea.

Doar doi sportivi locali au reuşit să urce pe podiumul etapei regionale de la Oradea. Este vorba despre Edward Iari, de la Crişul, locul doi în proba de 100 de metri fluture, şi Tudor Creţu, de la LPS Bihorul, clasat pe locul trei la 100 de metri bras.

Pe lângă cei doi sportivi, s-au mai calificat în finală Csenge Kemecsei, Norbert Kover, Barbara Fila, Mark Szempeteri şi Szilagzyi Szabolcs.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri