Investiţii părăsite

Data publicării:
investitii 210514

21 de comune din Bihor au aplicat pentru cei 525 de mii de lei oferiţi de Ministerul Dezvoltării în urmă cu mai mulţi ani. În peste jumătate dintre ele, lucrările au fost oprite după ce banii de la Guvern nu au mai venit. Este şi cazul comunei Finiş, unde s-au alocat 400 de mii de lei, bani care au ajuns pentru nivelarea unui teren aflat în pantă.

"Aşa a rămas de 3 ani de zile, sau de patru ani de zile. A început, a investit cam bani serioşi, dar de atunci nimic."

Localnicii din comuna cu 3600 de locuitori cred că banii investiţi într-un teren de fotbal puteau fi folosiţi pentru canalizare sau drumuri.

În comuna Holod, baza sportivă înseamnă un teren nivelat, acoperit de buruieni, iar la margine se află un vestiar construit nou, dar fără utilităţi. Doar pentru atât au ajuns cei 450 de mii de lei veniţi de la stat, iar reprezentanţii primăriei spun că ar mai fi nevoie de aproximativ 200 de mii de lei.

"Ultima plată a acestei lucrări a fost în 2011. S-a plătit valoarea de 450 de mii de lei. Şi eu consider că aici nu e o bază sportivă de care se pot folosi copiii sau cetăţenii acestei comune", spune Adrian Mânz, viceprimarul comunei Holod.

reporter: Edina Szomoru 
operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri