JUDO. Orădenii, în pregătiri pentru cele mai importante examene

Data publicării:
sport judo

Judoul orădean a intrat în linie dreaptă cu pregătirea celor mai importante examene ale anului: Campionatul Mondial de seniori de la Budapesta şi Campionatul European de juniori de la Maribor, din Slovenia. Medaliaţi în etapele de Cupă Europene şi Grand Prix-uri, sportivii orădeni sunt optimişti înaintea celor două competiţii.

Pentru Larisa Florian, care marţi a împlinit 22 de ani - sărbătoriţi în sala de antrenament, o medalie la "Mondialele" care vor debuta pe 28 august ar însemna cel mai frumos cadou.

"Eu îmi doresc să mă întorc acasă cu medalie. Am muncit foarte mult, am participat la multe stagii de pregătire, eu zic că acestea m-au ajutat foarte mult. Iată că am şi urcat pe locul patru în clasamentul mondial, voi avea o tragere destul de bună", spune sportiva CSM Liberty Oradea.

Medaliat cu argint în urmă cu o săptămână, la Berlin, Vlad Luncan pare mai hotărât ca oricând să prindă finala categoriei 55 de kilograme şi la "Europenele" din Slovenia, programate între 15-17 septembrie.

"Rezultatele de la ultimele cupe europene au fost peste aşteptările mele şi în urma acestor rezultate chiar tind să cred că pot să ies campion european", e optimist orădeanul.

Larisa Florian s-a clasat pe locul şapte la ediţia din acest an a Campionatelor Europene de seniori, în vreme ce Vlad Luncan este considerat marea speranţă a judoului masculin orădean.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri