La aquapark, în prima zi a minivacanţei de 1 Mai

Data actualizării: Data publicării:
aquapark 1 mai

Prima zi din minivacanţa de 1 Mai a fost marcată de frig şi ploaie în Bihor. Sâmbătă, vremea le-a dat turiştilor planurile peste cap, aşa că mulţi au ales să se relaxeze în cel mai modern complex termal din zonă, aquapark-ul Nymphaea din Oradea. Peste 600 de turişti au intrat în bazinele cu apa termală, în saune sau la masaj.

Primii clienți au venit sâmbătă încă de la ora 9, deşi uşile complexului termal se deschideau o oră mai târziu. Veniţi din Cluj, Bistriţa sau Timiş, au vrut să fie siguri că prind un loc în aquapark-ul despre care au auzit că e construit la standarde europene.

"- Noi suntem de la Cluj şi ne bucurăm ca au făcut ceva frumos aici.
- Cum vă relaxați?
- De regulă la piscină, ne-au atras toboganele."

"E pentru prima dată când vin, dar am lucrat aici când s-a construit, am făcut pardoselile cu mâna mea."

"- Am înotat, m-am dat pe tobogane.
- Cum e?
- Distractiv!"

"Putem să le oferim vizitatorilor un număr de 7 bazine interioare, 4 tobogane, zona de saune, zona de baie turcească", a precizat Călin Ardelean, administratorul aquapark-ului din Oradea.

Aceasta din urmă este preferata clienților.

"Turiştii au 5 bazine cu apa termală cu temperaturi între 28 si 40 de grade. Trebuie să intre dintr-un bazin cu apă rece în bazine cu apă tot mai caldă şi ajută la reumatism, la relaxare", spune Nikolett Szivak, angajată a aquapark-ului din Oradea.

Nici saloanele de masaj nu au dus lipsă de vizitatori .

"Administratorii aquapark-ului au vrut să deschidă şi această parte exterioară, dar timpul nu a permis acest lucru. Aici mai există alte 7 bazine, dar şi 4 tobogane", a transmis Claudiu Mihuț, reporter Digi 24 Oradea.

Preţul pentru o zi la aquapark-ul din Oradea este de 50 de lei. Clienţii pot alege şi oferta de 25 de lei pentru doar trei ore.

Reporter: Claudiu Mihuț
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri