Liceenii orădeni şi-au stabilit "braţul de fier"

Data publicării:
skandenberg de aproape

La capătul unor dueluri strânse, principalii favoriţi şi-au luat partea leului.

„Este o ediţie în care au fost foarte disputate meciurile, s-au remarcat câţiva, care erau senatori de drept de fapt", a observat Alexandru Stohor, profesor la colegiul „Mihai Viteazul".

În proba rezervată braţului stâng prima poziţie i-a revenit lui Marcel Manci, în vreme ce la braţul drept competiţia a fost câştigată de Alin Ander, ambii elevi ai liceului gazdă.

„Băieţii au fost destul de buni, dar cu tot efortul am reuşit să duc totul cu bine la capăt", spune Marcel Manciu, câştigător la braţul stâng.

„Pentru mine este un progres foarte mare, multă muncă, dar mergem mai departe, în continuare", susţine Alin Ander, câştigător la braţul drept.

La general, cel mai puternic braţ l-a avut tot un elev al Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul". Obişnuit cu luptele de judo, Ovidiu Purtan şi-a învins toţi adversarii.

„Din clasa a IX-a, tot timpul veneam la şcoală şi făceam skandenberg cu băieţii şi atunci m-au pus, m-au pus cei din clasele mari. Cum eram eu clasa a IX-, ei a XII-a mă puneau. Acum am zis hai să vin şi din clasa a X-a sunt pe locul I în şcoală", povesteşte Ovidiu Purtan, câştigător la general.

În clasamentul pe echipe, prima poziţie a revenit Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul" urmat de Liceul Ady Endre şi Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi".

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ciprian Platona

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri