Manifestaţii în ultima zi de campanie, la Oradea

Data publicării:
mitinguri

Primii care au sunat adunarea au fost susţinătorii lui Victor Ponta, care s-au întâlnit în jurul orei 17, în Parcul Mangnoliei. De acolo, au plecat într-un marş până în centrul oraşului.

"Am vrea să vină niște vremuri când a spune român înseamnă cetățean european cu drepturi depline", a spus un participant la miting.

"Ne dorim un președinte care să ne reprezinte, lângă care să simțim la fel și să gândim la fel", susţine un alt susţinător al candidatului PSD.

"Gândim, iubim, trăim pentru a avea un președinte european."

Orădenii solidari cu alegătorii din diaspora s-au reunit la ora 18 în Piaţa Unirii. Au scandat împotriva Guvernului Ponta şi au mărşăluit până În faţa sediului Prefecturii Bihor.

"Aș vrea să se eradicheze corupția. Am dori ca tinerii să aibă o șansă la un viitor mai bun, să avem locuri de muncă", a precizat unul dintre protestatari.

"Să se schimbe totul și tinerii din străinătate să poată să vină liniștiți în țară înapoi, unde să aibă o țară liberă, democrată și votul lor să conteze", a cerut altul.

"Nu mai vrem o țară a hoților, nu mai vrem o țară a corupților."

Ambele mitinguri sunt monitorizate de jandarmii bihoreni, iar traseele au fost astfel gândite încât cele două grupuri de manifestanţi să nu se întâlnească.

Reporter: Mariana Gurgu
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri