MARAMUREŞ. Patru copii şi mama lor, răniţi într-un incendiu

Data publicării:
elicopter militar

Flăcările au cuprins casa din Cavnic, iar pompierii militari au ajuns cu greu până la locuinţa izolată, aflată pe un deal. Accesul cu autospecialele a fost imposibil din cauza reliefului accidentat. Aşa că salvatorii au fost nevoiți să întindă peste 250 de metri de furtun, din drum, ca să intervină. Casa, însă, a ars în întregime, fiind construită din lemn.

Urmările incendiului sunt foarte grave. Patru copii și mama lor au suferit arsuri pe toată suprafața corpului. Echipajele SMURD și ambulanțele au preluat victimele și le-au transportat la Spitalul Județean de Urgență.

Doi copii, de unu și de trei ani sunt în stare gravă. Cel mai mic a suferit arsuri pe brațe, dar a intrat în stop cardiorespirator după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. A fost resuscitat, dar starea lui este în continuare gravă. Copilul de trei ani are arsuri pe 40% din suprafața corpului.

Medicii din Baia Mare au cerut transferul celor doi la un spital de specialitate din Capitală. Din păcate, cel mai mic dintre copii a murit, cu toate eforturile de a-l salva ale medicilor de pe elicopterul MAI, care l-au resuscitat tot drumul. În scurt timp, şi sora lui de trei ani a murit.

Reporter/ Operator: Kristi Kosa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri