MARAMUREŞ. Poliţişti răniţi în explozia unui cazan de alcool

Data publicării:
masina SMURD si avion

Cei doi poliţişti verificau activitatea fabricii care continua să producă alcool, deşi avizul emis în acest scop i-a fost revocat. În momentul în care încercau să sigileze un cazan sub presiune, s-a produs explozia. Rănit a fost şi un muncitor aflat în incinta societăţii.

"Au suferit arsuri grave în urma unei explozii produse în timpul unor percheziţii efectuate de poliţiştii maramureşeni la sediul unei societăţi comerciale ce funcţiona ilegal", a declarat subinspector Florina Meteş, de la Poliţia Maramureş.

Pentru că un poliţist şi muncitorul au suferit arsuri de gradul III-IV pe 70% din suprafaţa corpului, medicii au cerut transferul lor la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Un elicopter SMURD şi un avion au venit de urgenţă în Baia Mare.

"Unul dintre ei în stare foarte gravă, cu arsuri de gradul 3-4 pe 70% din suprafaţa corporală, al doilea cam pe 30% suprafaţă corporală, a suferit arsuri de gradul 2-3 şi al treilea cu arsuri la nivelul feţei", a detaliat Claudia Câmpan, medic în cadrul UPU de la Spitalul Judeţean Baia Mare.

Cazul este investigat de Inspectoratul de Muncă Maramureş. Şi Poliţia a început o anchetă. Al doilea poliţist rănit este în stare stabilă şi a rămas în Baia Mare.

Redactor: Anca Deac
Operator: Kristian Kosa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri