"Marele Picnic", cu şezlonguri, concerte şi filme, în mijlocul Oradei

Data actualizării: Data publicării:
picnic1

Mii de orădeni au participat în weekend la cel mai mare picnic din oraș, găzduit de Parcul 1 Decembrie. Timp de trei zile, pe spaţiul verde din inima oraşului, localnicii s-au bucurat de concerte în aer liber, activități recreative și proiecții oferite de către Digi Film în fiecare dintre serile festivalului "The Big Picnic".

picnic
picnic

Cu muzică bună, standuri cu bunătăți și zone colorate de relaxare. Așa au fost așteptați orădenii în cele trei zile ale "Marelui Picnic". Organizatorii au redefinit spațiul verde ca zonă de întâlnire între generații şi au amplasat șezlonguri și fotolii colorate.

"Foarte bună atmosfera, muzica bună, îmi place că e în aer liber, lume multă, distracție, e super fain", spune un participant.

"- Mă simt foarte bine.
- Ești înconjurată de prieteni?
- Da.
- Cum vă veți petrece seara?
- O să stăm până la 22 și o să ne uităm la film."

"- Cum e atmosfera?
- Foarte faină, e relaxantă, lume faină, plăcută, multă culoare."

Festivalul "The Big Picnic" a fost organizat la inițiativa unui orădean care face parte dintr-o asociație ce și-a pus amprenta şi asupra unor evenimente precum TIFF sau Electric Castle.

"Ideea e ca oamenii să folosească spațiul verde așa cum îl folosesc toți europenii, respectiv să stea pe el, cu păturicile, să se joace pe el, în parc să-și pună un hamac", susţine Thomas Maxim, directorul festivalului.

"E chiar foarte, foarte plin și oamenii sunt foarte veseli, ceea ce mă bucură. E o primă ediție și după cum a pornit, o ediție care va avea succes. Suntem foarte încrezători că evenimentul acesta se va repeta anul viitor", este convins Tiberiu Pop, organizator.

Participanţii la eveniment au avut parte de proiecţii oferite de Digi Film.

"- Cum ți se pare ideea unui film în aer liber?
- Foarte bună! Decât să mergi în cinema, mai bine aici.
- Cu cine ai venit?
- Cu un prieten.
- Veți sta până la final?
- Da, normal."

Pe scena amenajată în parc au concertat mai multe formaţii şi artişti tineri.

Reporter: Anca Deac
Operatori: Florin Lucuța, Constantin Gheorghiță
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri