Muzică și dans, în centrul istoric din Baia Mare

Data publicării:
muzica si dans MM

Muzică și dans. De asta au avut parte băimărenii ieșiți la plimbare duminică seară, în Centrul Vechi din Baia Mare. După ce s-au lăsat cuceriți de acordurile Fanfarei Municipală, cei prezenți au avut parte și de un spectacol de dans. Latino, bachata ori salsa, toate au părut extrem de simple în interpretarea a 26 de tineri, dansatori amatori.

Cu instrumentele lustruite și îmbrăcați la patru ace, membrii Fanfarei Municipale Baia Mare i-au încântat timp de o oră pe localnici.

"Avem un public minunat, publicul băimarean, și în fiecare duminică, prin rotație, în parcurile din municipiul Baia Mare, facem această mutare. Vine din ce în ce mai multă lume și sunt încântați oamenii", spune Florian Mătăsaru, dirijor Fanfara Municipală Baia Mare.

"Ne-a impresionat plăcut. O atmosferă caldă, prietenoasă, se potrivește", spune o spectatoare. Alta spune că a asistat la un concert "foarte frumos. E ceva plăcut, să ieșim și să vedem ceea ce se întâmplă în orașul nostru, ceea ce ne bucură foarte mult."

Dupa concertul de promenadă susținut de Fanfara Municipală, care împlinește luna acesta 13 ani de activitate, a urmat un adevărat spectacol de dans. 13 perechi de dansatori amatori au transformat aleea pietonală a centrului istoric din Baia Mare într-un ring de dans.

"- Toată lumea vine din pasiune. Nimeni nu vine să facă chestia asta pentru bani, nu se câștigă absolut nimic, este pur și simplu un mod nou de a petrece timpul.
- Și cum e sa dansezi în plin centru istoric?
- Super", spune Mircea Balaban, dansator amator.

Dacă Fanfara Municipală are programate, pe tot parcursul verii, concerte în fiecare duminică în diferite locuri din Baia Mare, momentul de dans a făcut parte din programul evenimentului Street Delivery, ediția 2017.

Reporter: Izabela Jurasko
Operator: Kristian Kosa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri