Naţionala de polo juniori a României a pregătit „europenele" la Oradea

Data publicării:
sport polo juniori 260215

„Este un lucru deosebit pentru noi pentru că avem şase oameni în lot. Şase oameni înseamnă potenţial de patru jucători care intră în primii şapte în această echipă", susţine Eugen Băjenaru, antrenorul echipei Crişul Oradea.

Supervizaţi de Dejan Stanojevic, directorul tehnic al naţionalelor, tricolorii mici vor pleca azi spre Slovacia, unde vor participa la un turneu amical în care vor întâlni selecţionatele similare ale Franţei, Germaniei şi ţării gazdă.

„Să dea maximum, să vedem unde ne situăm şi să vedem ce putem face pentru că prioritar pentru noi este să obţinem calificarea la europene", a declarat Dejan Stanojevic, directorul tehnic al naţionalei României.

Turneul final din vară va avea loc la Baku în luna iunie. Va fi prima competiţie internaţională care se va organiza sub egida Comitetului Internaţional Olimpic. Pentru a obţine biletele pentru „mica olimpiadă", tricolorii vor trebui să încheie cu bine turneul de calificare din 12-15 martie, din Polonia, în care adversare vor fi Franţa, Polonia, Israel şi Cehia.

„Va fi foarte greu în Polonia, dar ce este uşor în viaţă? Noi vom da tot ce e mai bun din noi. Eu asta aştept şi cer de la jucători", susţine Stanojevic.

Cei şase jucători orădeni selecţionaţi de Stanojevic sunt: Raul Gavriş, Sergiu Terian, Bogdan Remeş, Viktor Kovats, Cristian Sechei şi Cristian Drăghici.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Jozsef Feher

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri