Noapte albă printre cărți

Data publicării:
stire2 20biblioteci 20191112-34335

Expoziții,discuții despre cărți, ceai și recitaluri. Acestea au fost ingredientele perfecte pentru toți locuitorii din Oradea pasionați de artă. Sălile de lectură au devenit chiar cinematografe, săli de expoziție sau ringuri de dans.

Indiferent de vârstă, iubitorii de cultură din Oradea au remarcat că rafturile cu cărți din bibliotecă par mai fermecătoare noaptea.

Acesta este cel de-al doilea an consecutiv în care orădenii serbează o noapte albă a bibliotecii, cu programe culturale atipice, care atrag atât tinerii, cât și

pe cei mai în vârstă.

"Ne bucurăm pentru că avem o seară deosebită, o forfotă deosebită, mai ales pentru noi, care lucrăm la secția pentru copii. A fostplin", spune Mariana Barna,șef de secție copii și tineret.

"Ușile bibliotecii au fost larg deschise pentru că au venit tot timpul cititori și nu numaicititori, ci și iubitorii de arte, de film, de muzică, au venit foarte mulți copii la secția de copii", explica Ligia Mirisan,directorul Bibliotecii Județene "Gheorghe Șincai"

din Oradea

Seria de programe a durat șapte ore. Aproximativ o sută de biblioteci din toată ţara au participat la ediţia din acest an a evenimentului Noaptea Bibliotecilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri