Noii consilieri ai Oradei şi-au primit certificatele constatatoare ale alegerii

Data publicării:
VO conisilieri mandate

Certificatele constatatoare ale alegerii au fost înmânate unui număr de 18 consilieri PNL, cinci social-democrați și celor patru aleși din partea UDMR. 

La întâlnire a fost prezent și Mircea Mălan, cel care cu o oră înainte a luat parte la reunirea festivă a noilor consilieri județeni.

Mircea Mălan, candidat PNL pentru șefia CJ Bihor: "Sunt candidat din partea PNL pentru funcția de președinte al CJ Bihor și ca urmare voi ramâne în această funcție. Avem cel mai bun scor pe care vreun partid l-a obținut atât în Oradea, cât și în Bihor din 90 încoace. Ca urmare, ne apucăm de lucru."

Adelina Coste, consilier local PSD: "Voi fi consilier local la cel de al treilea mandat, voi continua să lupt pentru toți cetățenii din Oradea. Sunt pe primul loc și îi voi reprezenta în continuare cu cinste în cadrul consiliului local pentru acest mandat."

Constituirea oficială a Consiliului Local va avea loc, conform legii, la cinci zile după ce partidele reprezentate în acest for vor înainta Autorităţii Electorale Permanente bilanţurile financiare ale campaniei, dar nu mai târziu de 27 iunie.

Reporter: Romana Fărcaș
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri