Nutriţionistul, cea mai scurtã cale spre slãbit

Data publicării:
nutritionist

Camelia Pop s-a hotărât recent să meargă la cabientul nutriționistului. Pentru studenta de 22 de ani dieta propusă a fost singura care a dat rezultate.

"Am deja o lună și jumătate de când țin dieta cu ea. Am slăbit în jur de 8 kilograme și jumătate. Pentru mine a fost un boom, un... oau. Am mai ținut înainte și alte diete care, bineînțeles, nu au dat rezultat. Acum sunt mai motivată ca oricând", spune studenta

La sfaturile unui specialist în alimentație au început să apeleze din ce în ce mai multe persoane.

"Sunt persoane care pur și simplu vor să învețe un stil de viață sănătos în cadrul familiei, în special pentru micuții lor sau pur și simplu din cauza jobului pe care îl au", susţine Lioara Ciugudean, tehnician nutriționist.

"Dacă luăm în calcul faptul că oamenii merg la nutriționist, la psiholog, medic sau specialiști înseamnă că ei nu și-au stabilit niște limite anterioare sau dacă și le-au stabilit sau dacă le-au avut, le-au depășit. Voința în luptă cu plăcerea va pierde în majoritatea cazurilor", atrage atenţia Alin Crețu, psiholog.

În funcție de voință și determinare, rezultatele pot să apară chiar și după o săptămână de dietă.

"Am prietene care au apelat și care chiar au avut rezultate slăbind foarte mult și arătând foarte bine astăzi", spune o doamnă. 

Dacă pentru unii sfaturile unui nutriționist sunt o adevărată necesitate, mai ales în sezonul cald, pentru alții e vorba doar de o modă: "Omul știe să își controleze alimentația singur fără nutriționist, părerea mea", consideră un orădean.

Prețul unei ședințe pornește de la 70 de lei, însă un pachet care include un set complex de analize poate ajunge și la 500 de euro.

Reporter: Diana Grad
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri