Oferte pentru extrasezon. Hotelierii din Băile Felix au redus preţurile după sărbători

Data publicării:
EXTRASEZON 110116

Ca nu rămână cu locuri neocupate după sărbătorile de iarnă, hotelierii și administratorii centrelor SPA din Băile Felix au pregătit oferte noi pentru turişti.

"Pacienții pot beneficia de hidroterapie, termoterapie și electroterapie, unde, de asemenea, avem un aparat de ultimă generație unic în nord-vestul țării. Avem proceduri de relaxare cu băi aromate saune umede uscate, fântână de gheață, masaje de relaxare cu miere și scorțișoară", a explicat Florentina Chișvasi, reprezentanta unei baze de tratament.

"Avem oferte de 4+1 gratis, cu intrare duminică, ieșire vinerea. Tot în perioada următoare am lansat pachetele de Valentine's Day și 8 martie, ce cuprind două nopți de cazare cu demipensiune, cină festivă și spuma party în cadrul aqua parcului", susţine Dumitru Fechete, directorul unui hotel din Băile Felix.

Turiștii care au venit în această perioadă în stațiune recunosc că perioada începutului de an este mai avantajoasă financiar decât vârful de sezon din preajma Crăciunului și Revelionului. Preţurile au scăzut chiar şi cu 25%.

Alții au ales această perioadă pentru că nu au prins bilete de sărbători sau au fost ocupați în decembrie.

În perioada sărbătorilor de iarnă, niciun loc din hotelurile de 4 și 5 stele din Băile Felix nu a fost liber. Administratorii spun că gradul de ocupare se menţine ridicat şi în această perioadă.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri