Oradea City Card, magnet pentru turiști

Data publicării:
Oradea city card

15 lei pentru reduceri de până la 400 de euro. Este oferta prin care Oradea încearcă să atragă cât mai mulți turiști. Aceștia au la dispoziție un card cu ajutorul căruia beneficiază de reduceri la mai mulți comercianți și de transport gratuit timp de două zile. În plus, află și care sunt cele mai interesante locuri de vizitat în oraș. În numai trei săptămâni au fost cumpărate aproape 100 de pachete Oradea City Card.

Oradea City Card este, de fapt, un întreg pachet dedicat turiștilor. Acesta conține un card de călătorie valabil timp de 48 de ore pe mijloacele de transport în comun din Oradea și Băile Felix, o broșură cu reduceri și o hartă cu principalele puncte de interes ale orașului.

"Este un suport foarte bun pentru turişti pentru că îţi oferă într-un singur pachet cam tot ceea ce ai nevoie într-o destinaţie turistică: de la transport public, până la obiective turistice şi chiar restaurante, hoteluri şI alte structuri cu facilităţi pe care un turist pe foloseşte odată ajuns în destinaţie", susţine Mihai Jurca, directorul Asociaţiei pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune.

Turiștii pot folosi cupoanele de reduceri o singură dată, la restaurantele, magazinele și hotelurile care fac parte din program. Un discount este oferit și pentru accesul în diferite monumente istorice.

"Prin acest parteneriat pe care Fundaţia de Promovare a Monumentelor Istorice îl are cu Asociaţia de Promovare Turistică, de fapt se oferă acea reducere de 50% la biletele de intrare la obiectivele turistice pe care le administrăm: Turnul Primăriei, Casa Darvas La-Roche şi Sinagoga Zion", a explicat Angela Lupşea, director executiv al Fundatiei de Protejare a Monumentelor Istorice.

"În cadrul parteneriatului pe care hotelul nostru îl are împreună cu Asociaţia de Promovare a Turismului, respectiv pe sistemul Oradea City Card, noi oferim discounturi şI produse în cadrul restaurantului şI în cadrul spa-ului pe care îl avem", a completat Romeo Ionescu, managerul unui hotel.

Proiectul a fost lansat în urmă cu trei săptămâni, costă 15 lei și până acum au fost cumpărate aproximativ 100 de pachete. 70 % dintre utilizatori sunt turiști români.

"Un astfel de pachet mi se pare o idee foarte bună pentru toţi turiştii."

"Acest pachet mi se pare foarte bun şi pentru cei care locuiesc în Oradea, pentru că este o oportunitate foarte bună să descopere, să redescopere oraşul în care se află."

"Pachetul ăsta de 15 lei mi se pare foarte avantajos, având în vedere că biletele oricum sunt mult mai scumpe."

Momentan cardul poate fi cumpărat doar de la anumite chioşcuri de vânzare a biletelor de transport în comun. În viitorul apropiat, acesta se va putea cumpăra şi de la ceilalţi parteneri.

Oradea este printre primele oraşe din România care dezvoltă un asemenea proiect. Prin această ofertă, autoritățile vor să pună orașul și stațiunile din jur pe harta celor mai vizitate obiective din țară.

Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri