ORADEA. Două mașini afectate de un incendiu

Data actualizării: Data publicării:
incendiu masini

Două autoturisme aflate într-o parcare din Oradea au fost cuprinse de flăcări noaptea trecută. Pompierii au lichidat incendiul în 10 minute, dar focul a reușit să provoace pagube însemnate.

incendiu masini
foto: ISU Crişana

Pompierii au fost anunțați în jurul orei 2:45 despre producerea unui incendiu pe Strada Oneștilor din Oradea. Cel care a făcut sesizarea la numărul 112 a precizat că a observat flăcările de la fereastra unui apartament din zonă.

La locul indicat au fost trimise echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea care au ajuns în mai puțin de cinci minute. Salvatorii au constatat că flăcările se manifestau violent la două autoturisme aflate în parcare și au stins focul în aproximativ 10 minute.

"Pagubele înregistrate la autovehiculul la care a izbucnit incendiul au constat în elemente de plastic din compartimentul motor, bord, tapițerie, scaune și 2 anvelope, iar la autoturismul la care s-au propagat flăcările au ars elemente de plastic din portbagaj și 2 anvelope, flăcările afectând totodată tapițeria și bancheta din spate", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, căpitanul Camelia Roşca.

Pompierii susţin că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri