ORADEA. Investiţii în străzi şi parcări

Data publicării:
parcare domiciliu

Direcţia Tehnică din Primăria Oradea a investit aproape 25 de milioane de lei în asfaltarea, amenajarea sau repararea străzilor.

Tot din bani proprii, Primăria orădeană va amenaja sute de locuri de parcare între blocuri. Vor fi mai puţine decât anul trecut, din cauza cofinanţării pentru proiectele cu fonduri europene care vizează refacerea centrului istoric.

Mircea Mălan, viceprimarul municipiului Oradea: "Având în vedere că anul acesta vor începe lucrări de executare la proiecte în valoare de aproximativ 100 de milioane de euro şi această realitate necesită un efort financiar din partea oraşului, probabil că nu vom reuşi să realizăm chiar atâtea locuri de parcare câte ne-am fi dorit."

Mircea Ghitea, directorul Direcţiei Tehnice din Primăria Oradea: "În afară de cele 1083 de locuri de parcare realizate aferente unor obiective de investiţii, am reamenajat sau reparat 916 locuri de parcare - ca atare, anul 2013 înseamnă punerea la dispoziţia locatarilor din municipiu a circa 2000 de locuri de parcare noi."

reporter: Florina Fofiu
operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri