ORADEA. Meciuri de polo şi baschet, dar şi finala Ligii Campionilor vor fi transmise pe un ecran în Piaţa Unirii

Data publicării:
Ecran 1

Vineri, de la ora 19:30, este programată partida decisivă a Superligii Naţionale de polo, între Steaua şi CSM Digi. Sâmbătă şi luni, de la ora 20, suporterii vor putea urmări cele două jocuri de baschet de la Tîrgu Mureş, unde elevii lui Cristi Achim luptă pentru primul titlu din istorie.

„Consider că este o formă de respect vizavi de fanii noştri. Sunt convins că ei ar rupe sala din Tîrgu Mureş, dacă s-ar putea, dacă ar putea avea acces în sală, atât sunt de fanatici, atât îi simţim de aproape", spune Şerban Sere, managerul CSM CSU Oradea.

Ideea vine după ce o parte dintre suporterii CSM au urmărit jocurile de la Oradea pe ecranul amplasat în faţa Arenei Antonio Alexe.

„Au fost fenomenali şi aş vrea să-i simt la fel de fericiţi, încununându-i cu un trofeu. Ştiu că lumea aşteaptă acest lucru. Va fi foarte greu pentru că urmează două deplasări dificile, dar cea mai mare satisfacţie a mea personală este să-i văd pe ei fericiţi", susţine Sere.

Sâmbătă, după partida de baschet, iubitorii sportului vor putea urmări pe acelaşi ecran şi finala Ligii Campionilor la fotbal, dintre Real şi Atletico Madrid.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri