ORADEA. Moment de reculegere în memoria poliţistului ucis în Suceava

Data actualizării: Data publicării:
politisti comemorare Oradea

Zeci de polițiști din Bihor l-au comemorat duminică pe Sorin Vezeteu, subinspectorul din Suceava ucis săptămâna aceasta pe peronul unei gări, în timp ce se afla în misiune. La ora 11 la sediul Poliției Municipiului Oradea, șefii mai multor structuri din Poliția Bihor s-au strâns în fața mașinilor și au ținut un moment de reculegere în memoria colegului lor.

În tot acest timp semnalele acustice și luminoase ale autospecialelor au fost pornite. La aceeași oră toate echipajele aflate în misiune pe raza județului s-au oprit preț de câteva minute în memoria polițistului sucevean.

Potrivit comisarului-șef Alin Haniș, șeful Poliției Bihor, în județul din nord-vestul țării agenții nu patrulează niciodată singuri. Haniş a recunoscut, totuşi, că există situații în care un polițist poate fi singur într-o misiune.

"Polițiștii din Bihor nu patrulează niciodată singuri, dar trebuie să facem diferența dintre activitatea de patrulare și activitatea obișnuită când un polițist poate să fie singur. Nu am avut probleme deosebite în ultimii ani; nu cred că în momentul acesta să fie în pericol, dar sunt posibilităţi - mici, dar sunt - să fie în pericol."

Reporter: Claudiu Mihuţ
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri