ORADEA. Peste 50 de persoane au traversat Crișul Repede cu tiroliana

Data actualizării: Data publicării:
tiroliana

Adrenalină în mijlocul oraşului! S-a întâmplat la Oradea, unde zeci de persoane au traversat Crișul Repede cu tiroliana. Traversarea în viteză a fost posibilă cu ajutorul unui cablu de 50 de metri amplasat special peste Crişul Repede. Saltul a fost gratuit şi a avut loc în cadrul unui festival menit să le arate orădenilor cum poţi să te distrezi eco în oraş.

Primii doritori de senzaţii tari au fost adolescenţii. La scurt timp au urmat copiii, cu mult mai curajoşi decât părinţii lor, care s-au mulţumit să îi privească şi să le facă fotografii de pe mal.

- A fost foarte bine.

- Nu ţi-a fost frică acolo sus?

- Doar puţin înainte să pleci dar după este foarte bine.

 

- A fost foarte fain! M-aş mai da de multe ori.

- Ce te face să vii?

- Adrenalina asta. Îmi plac sporturile extreme.

 

Prima dată mi-a fost frică, dar după aia a început să îmi placă, încă vroiam să fie ceva mult mai mult, să aibă viteză mai mare.

Traversarea cu tiroliana a Crişului Repede i-a ajutat pe unii să îşi învingă teama de înălţime. Altora, în schimb, le-a demonstrat că în oraş te poți distra şi altfel.

- E bine să testăm şi să încercăm ceva nou în Oradea.

- Veţi repeta experienţa?

- Da!

Încercăm să scoatem lumea din rutină, să facă şi altceva decât nu ştiu oraş sau cluburi. Tiroliana are 50 de metri lungime. Este de la mijlocul podului până pe mal, la acest copac de lângă noi. În principiu putem să dăm de la vârsta de 2 ani în sus”, a detaliat Valentin Sereş, organizator de activităţi outdoor.

Tiroliana pe Crişul Repede a fost o activitate din cadrul Festivalului Vara Verde, gândit de o organizaţie de protecţie a mediului care activează în partea de vest a României.

Reporter: Diana Grad

Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri