ORADEA. Restricţii în weekend pe bulevardul Magheru. Tramvaiele nu circulă în zonă

Data publicării:
santiere Oradea (1)

Lucrările de reabilitare a sistemului de termoficare care se desfăşoară în zona bulevardului Magheru din Oradea impun restricţii de circulaţie pe parcursul weekend-ului. Acestea sunt valabile de azi, de la ora 8, până luni dimineaţa, la ora 6.

Schita traseu Linia T3
sursă: OTL

Astfel, în acest interval, va fi închis traficul rutier pe strada George Enescu dinspre bulevardul Magheru. Şoferii care doresc să ajungă în zona Prefecturii și a Palatului de Justiţie vor fi obligaţi să îşi continue deplasarea spre podul Dacia, înainte de care vor vira la dreapta, spre Parcul Traian.

Începând de sâmbătă, 29 iulie, ora 6, până luni, 31 iulie, ora 4.30, circulația tramvaielor pe bulevardul Magheru va fi închisă şi va fi permis doar traficul rutier pe câte o bandă pe sens.

Din acest motiv, pe porţiunea Centrul Civic – bulevardul Magheru – Gara Centrală – Olosig vor circula două autobuze T3 care vor opri în staţiile de tramvai, acolo unde este posibil, sau în stațiile de autobuz din vecinătatea acestora. Programul de circulaţie al autobuzelor va fi afişat în staţiile Liniei T3.

În aceste douǎ zile tramvaiele vor circula:
- pe linia 2, ale cǎrei traseu şi programe de circulaţie rǎmân nemodificate;
- pe relaţia Nufărul – Casa de Culturǎ - B-dul Decebal - Olosig – Pod CFR-(Sinteza) vor circula tramvaie inscripţionate cu Linia 1N;
- pe relaţia (Sinteza) – Pod CFR - Olosig - B-dul Decebal – Casa de Culturǎ – Nufǎrul vor circula tramvaie inscripţionate cu Linia 3R.

Tot din cauza lucrărilor din zona Magheru, tramvaiul de epocă nu va ieşi pe traseu în această duminică.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri