ORADEA. Tânăr reţinut după ce, băut şi fără permis, a fugit de Poliţie şi a intrat cu maşina într-o poartă

Data actualizării: Data publicării:
GIROFAR

Un tânăr de 28 de ani, din Oradea, a fost reţinut de poliţiştii rutieri după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi a intrat cu maşina în poarta unei clădiri. Ulterior, oamenii legii au aflat că bărbatul nu avea permis şi se afla sub influenţa alcoolului.

Incidentul a avut loc sâmbătă, după ora 13, când un echipaj de Poliţie aflat pe strada Iuliu Maniu, din Oradea, a încercat să oprească un autoturism.

"Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire al poliţiştilor, în consecinţă s-a procedat la urmărirea acestuia. În timpul urmăririi, din cauza vitezei excesive, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu poarta de acces a unui imobil de pe strada Rimanoczy Kalman din Oradea, eveniment rutier care nu s-a soldat cu victime", a precizat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Poliţiştii au stabilit că au de-a face cu un orădean de 28 de ani, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În plus, când a fost pus să sufle în aparatul etilotest, s-a dovedit că bărbatul avea o concentraţie alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcolemiei.

Poliţiştii Serviciului Rutier Bihor care au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore.

Nu este prima problemă cu legea a tânărului. Acesta a mai fost cercetat pentru fapte comise cu violenţă, printre care şi violare de domiciliu, şi chiar a fost condamnat la închisoare. El a fost eliberat condiţionat şi mai are de ispăşit aproape un an din pedeapsă.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri